Sunday, October 9, 2011

Atkin laa sangat

Oleh sebab rupa bentuk fizikal semakin tough
Aku decide nak try atkin
Baca experience orang yg try atkin ni
Successful...Hurmmmmm...
(Read: Successfull kalau ko sanggup tak menyentuh nasik yang kaya dengan CHO itu)


Tapi baca experience mereka2 yang berjaya kuruskan badan memang menyeronokkan
Boleh bagi ko dan dan bermotivasi nak berlari 7 keliling padang
Dan sit up 100 kali sebelum tido


Atkin basically ko kurangkan or tak amik langsung carbo
Tapi kena cover ngn protein and microvitamin lain
So badan automatically akan dapat produce tenaga dari lemak
Hurmmmm...
Amacam...??
Berani menyahut cabaran?


Ni atkin aku selama 2 hari lepas
Sebab tu aku tak updet blog
Takde tenaga nak tekan2 keyboard
Petang lari brisk walking sambil gosip2
Tapi yang tak menahan..
Bila dah berkumpul masing2
Penat bercakap tetiba perut rasa nak mengunyah..
Selamat nasik dagang sepinggan..
Versi Jeddah..
Tapi ratah ayam banyak2..


I wonder ape effect kat kidney kalau amik high protein ni..


5 comments:

  1. good luck....moga successful...yeah montel hmmmm...InsyaAllah.

    ReplyDelete
  2. saya dah kembali makan nasikkk lepas beberapa bulan tak makan. tsk tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  3. Jgn lupa minum air byk2 tau...good luck

    ReplyDelete
  4. apekate tmbh lg sket cheese tuh,hik3

    ReplyDelete
  5. so last2 apa cerita atinsnya..berjaya buat x induction 2 minggu tu..mmg badan terasa lemah sbb x ckup tenaga masa tgh beratkins tu..tapi kuatkan semangat ye :) good luck..

    ReplyDelete