Wednesday, July 8, 2015

After a super long pause

Assalam

Here I am..back to writing

I am not sure what makes me quit writing and I just realized that my last post was 16 Oct 2013

Sejenis amnesia apekah ini..


Sepantas waktu berlalu, banyak giler benda berlaku 

Sampai dah hilang momentum nak memblogging 

Diringkaskan cerita, I am back to my home land country (nearly a year, sekarang baru nak bagitau) 

Dan adalah pengganggur terhormat sekarang

Kesahnya merepek tak tentu pasal lelama kat umah pon tak kelakar jugak rasanya

Anyway, life is unpredictable, kite tak tau ape yang akan jadi esok hari

But I always have faith that Allah is the best planner


Since aku ada banyak masa nak berangan sekarang

I think I should write again..

Inshaallah..

Doakan semoga istiqamah


Since sekarang ni bulan puasa, maka cerita makan2 laa adanya kot

Salam ramadan uols..





2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete